Contact


Over KleurRyck Tuinen

 

KleurRyck Tuinen is een gepassioneerd eenmansbedrijf dat zich richt op het aanleggen en onderhouden van prachtige tuinen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met een focus op vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid streven we ernaar om uw buitenruimte om te toveren tot een ware oase van rust en schoonheid.

Hoewel ontwerpen niet onze kernactiviteit is, werken we nauw samen met gerenommeerde ontwerpers en landschapsarchitecten om ervoor te zorgen dat uw tuinontwerp perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Op deze manier kunnen we een naadloze uitvoering garanderen, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen en geïmplementeerd.

Als eenmansbedrijf zijn we trots op onze persoonlijke aanpak en toewijding aan elke klant. We nemen de tijd om naar uw ideeën te luisteren, advies te geven en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen.

Of u nu op zoek bent naar tuinaanleg, beplanting, bestrating of onderhoudsdiensten, bij KleurRyck Tuinen bent u aan het juiste adres voor vakmanschap en betrouwbaarheid.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe we uw tuin kunnen transformeren tot een prachtig stukje natuurlijke schoonheid.

 

Graag tot horens!

 

Gerald Gerritsen   -  Kleurryck Tuinen

Stel een vraag


Adres

Bedrijfsgegevens

Kleurryck Tuinen

Gerald Gerritsen

Iepenhof 2

3771 XA  Barneveld

Kamer van Koophandel no. : 89060253

E-mail: info@kleurrycktuinen.nl

Mobiel: 06 234 233 16