KleurryckTuinen - úw ZZP hovenier in Barneveld en wijde omgeving.


Over mij

Welkom!

 

ik ben Gerald Gerritsen, en sinds 2022 uw vakbekwaam hovenier.

 

Tijdens mijn opleiding werkte ik bij een hovenier in Barneveld.

Vanaf 2023 kom ik als ZZP-er in mijn eigen bus voorrijden!

Tuinieren is mijn werk en mijn hobby...

 

Kijk eens terug bij mijn recente Projecten.

Wees op tijd, en maak nú een afspraak voor het voorjaar 2024!

 

Graag tot ziens!

Gerald


Wat ik doe

 

Tuinontwerp: Als u een nieuwe tuin wilt aanleggen of een bestaande tuin wilt veranderen, kan ik u helpen met het ontwerp. Ik kan advies geven over plantenkeuze, lay-out, verlichting en meer, zodat je een tuin krijgt die past bij jouw wensen en budget.

Tuinaanleg: ik kan u helpen bij de aanleg van uw tuin, inclusief het leggen van bestrating, het bouwen van een pergola, het plaatsen van schuttingen en het installeren van een beregeningssysteem. Deze dingen worden door mij (of specialisten uit mijn netwerk) efficiënt, vakkundig en betaalbaar uitgevoerd. Met oog voor detail!

Tuinonderhoud: ik kan u helpen bij het onderhouden van uw tuin, door bijvoorbeeld het snoeien van bomen en struiken, het maaien van het gazon, het bemesten van planten en het verwijderen van onkruid. Ik heb de kennis en ervaring om uw tuin gezond en mooi te houden, en kan je helpen om onnodige kosten en problemen te voorkomen. Dit doe ik met professioneel gereedschap, zodat elke klus in no-time wordt geklaard!

Expertise: ik heb de kennis en ervaring om u te adviseren over de beste planten voor uw tuin, hoe u problemen met de grond kunt oplossen en hoe u de juiste balans tussen zonlicht en schaduw kunt creëren. Ook kan ik u helpen om uw tuin op de lange termijn gezond en mooi te houden.

Tijdbesparing: ik kan u helpen om tijd en moeite te besparen bij het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Door het werk aan een professional over te laten, heeft u meer tijd om te genieten van uw tuin en om u te concentreren op zaken waar u goed in bent.

Netwerk: Voor de grotere klussen maak ik gebruik van een uitgebreid en flexibel netwerk van (ZZP) experts. Zo wordt elke klus altijd efficiënt en vakkundig geklaard.


Voordelen van een ZZP hovenier

Er zijn verschillende voordelen voor klanten om te kiezen voor een ZZP hovenier in plaats van een groter hoveniersbedrijf. Hieronder staan enkele voordelen opgesomd:

  1. Persoonlijke aandacht: Als ZZP hovenier heb ik meer tijd om persoonlijke aandacht te besteden aan elke klant. Ik kan meer inzicht te krijgen in jouw specifieke wensen en behoeften, en kan deze zelf vertalen naar een tuinontwerp dat volledig bij jou past. 

  2. Flexibiliteit: Als ZZP'er kan ik meer flexibiliteit bieden dan een groter bedrijf. Ik kan sneller reageren op verzoeken van klanten en kan het werk uitvoeren op een tijdstip dat jouw het beste uitkomt. Eventueel schakel ik een gespecialiseerde ZZP-er bij, als dat zo uitkomt.

  3. Lagere kosten: ik heb lagere overheadkosten dan een groter bedrijf, en ben daardoor goedkoper.  Ook de kleinere klussen pak ik op. Eén belletje en het wordt geregeld..

  4. Meer betrokkenheid: ik heb een grote betrokkenheid bij elk project. Uw klus is ook mijn klus én mijn reputatie! Ik ben pas tevreden, als u tevreden bent en dat ook weer verder vertelt!

  5. Eén contactpersoon: even goed overleggen, en het komt allemaal goed, zonder gedoe!

 


Een impressie